Elektriciteitswerken

Niko Home Control

Domotica bestaat reeds geruime tijd. Helaas wordt dit vaak geassocieerd met complex, duur en weinig toegevoerde waarde aan het dagelijkse leven.

Niets is minder waar.

Domotica, of liever intelligent wonen, staat tegenwoordig voor comfort, flexibiliteit, veiligheid, gebruiksgemak en energiecontrole.

Niko, een gevestigde waarde in de Belgische elektriciteit, brengt met zijn Niko Home Control, de intelligente woning dichter bij u.

Het stelt de gebruiker in staat zijn installatie zelf aan te passen, op een vrij eenvoudige manier.

We bespreken graag met u de mogelijkheden

niko home gsm

Nieuwbouw of renovatie

Of u nu een traditionele installatie met schakelaars, een installatie met drukknoppen welke achteraf meer aanpassingen toelaat, of een domotica wenst… Wij komen graag bij u langs om in een verkennend gesprek al uw wensen en plannen te bespreken.

Op deze basis maken wij vrijblijvend een voorstel op.

In een tweede fase bespreken we alle details van de installatie.

De uitvoering kan zowel volledig door ons of door u als bouwheer (met de nodige begeleiding) geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd.

De service na plaatsing is onberispelijk. Daarom staan wij steeds klaar om u zo spoedig mogelijk uit de nood te helpen. 

Defecten aan uw electrische installatie?

Aarzel niet om ons te contacteren, bij defect aan uw elektrische installatie. Wij streven er steeds naar om u zo spoedig mogelijk op een vakkundige manier te helpen.

0479/ 08 05 04

Kleine renovatie's

Voor het aanpassen of vernieuwen van de elektrische installatie in de keuken, badkamer of bijbouw. Dan kan je zeker op ons rekenen!

Onderhoudswerken

Bent u opzoek naar een vaste contactpersoon voor het onderhoud of uitbreidingen van de elektrische installatie in uw bedrijf of school? 

Elektrische schema's en keuring

Werd bij de verkoop of aankoop van uw wonig de elektrische installatie afgekeurd? Wij komen ter plaatse de nodige aandachtspunten bekijken en bespreken wat er dient aangepast te worden. Wij zorgen ook voor de nodige schema’s en zorgen ook voor de keuring of herkeuring van de elektrische installatie.

Uw elektriciteit zelf plaatsen?

Ja dat kan! Wij adviseren je tijdens een kennismakingsgesprek doorheen de mogelijkheden van het zelfbouwpakket. Wij stellen een offerte op maat met daarin een compleet doe het zelf pakket. Gaande van inbouwpotjes, tot leidingen alsook een compleet verdeelbord. Hulp nodig tijdens de installatie? Geen nood, wij leveren telefonische bijstand of komen graag ter plaatse om u verder te helpen.