Elektriciteitswerken

Niko Home Control

Domotica bestaat reeds geruime tijd. Helaas wordt dit vaak geassocieerd met complex, duur en weinig toegevoerde waarde aan het dagelijkse leven.

Niets is minder waar.

Domotica, of liever intelligent wonen, staat tegenwoordig voor comfort, flexibiliteit, veiligheid, gebruiksgemak en energiecontrole.

Niko, een gevestigde waarde in de Belgische elektriciteit, brengt met zijn Niko Home Control, de intelligente woning dichter bij u.

Het stelt de gebruiker in staat zijn installatie zelf aan te passen, op een vrij eenvoudige manier.

We bespreken graag met u de mogelijkheden

niko home gsm

Nieuwbouw of renovatie

De nieuwe elektrische installatie, oftewel teleruptorsturing genoemd, heeft met zijn comfort installatie al heel wat voordelen tov de oude klassieke installatie.  Willen we nog een stapje verder gaan dan komen we al snel terecht bij de woning automatisatie waarbij we verschillende dagelijkse handelingen kunnen groeperen en onderbrengen in sferen. Door de uitbreiding van bewegingsdetectoren en dimmers kunnen we onze installatie naar eigen smaak gaan instellen.

Wanneer u gaat starten met een nieuwbouw, maak dan tijdig een afspraak met ons zodat we de verschillende soorten installatie’s kunnen verduidelijken en de voor en nadelen ten opzichte van mekaar afwegen.

Hierna zijn wij er zeker van dat u voor de juiste installatie zal kiezen waarna wij u een correcte offerte zullen bezorgen.

Bij renovatie’s daarentegen moeten we eerst gaan kijken naar de huidige staat van de installatie. Het is meestal goedkoper en veiliger om met een volledige nieuwe installatie te starten. Dit zal uiteraard uitvoerig besproken worden tijdens een eerste afspraak.

Ook voor renovatie of uitbreidingen kunnen we met de nieuwe technologieën ook al over woningautomatisatie spreken. Zelfs een oude klassieke installatie kunnen we zonder kap of breekwerk omvormen tot een woning automatisering of domotica

Defecten aan uw electrische installatie?

Aarzel niet om ons te contacteren, bij defect aan uw elektrische installatie. Wij streven er steeds naar om u zo spoedig mogelijk op een vakkundige manier te helpen.

0479/ 08 05 04

Kleine renovatie's

Voor het aanpassen of vernieuwen van de elektrische installatie in de keuken, badkamer of bijbouw. Dan kan je zeker op ons rekenen!

Onderhoudswerken

Bent u opzoek naar een vaste contactpersoon voor het onderhoud of uitbreidingen van de elektrische installatie in uw bedrijf of school? 

Elektrische schema's en keuring

Werd bij de verkoop of aankoop van uw wonig de elektrische installatie afgekeurd? Wij komen ter plaatse de nodige aandachtspunten bekijken en bespreken wat er dient aangepast te worden. Wij zorgen ook voor de nodige schema’s en zorgen ook voor de keuring of herkeuring van de elektrische installatie.

Uw elektriciteit zelf plaatsen?

Ja dat kan! Wij adviseren je tijdens een kennismakingsgesprek doorheen de mogelijkheden van het zelfbouwpakket. Wij stellen een offerte op maat met daarin een compleet doe het zelf pakket. Gaande van inbouwpotjes, tot leidingen alsook een compleet verdeelbord. Hulp nodig tijdens de installatie? Geen nood, wij leveren telefonische bijstand of komen graag ter plaatse om u verder te helpen.